Termeni și Condiții

detectivacvila.ro

Website-ul DetectivAcvila.ro este deținut și operat de către S.C. BOGARDEN PROFESIONAL S.R.L., cu sediul social în: Bacău, strada Banca Națională Bl. 3, Sc. B, Ap. 2 înmatriculată la Registrul Comerțului sub Cod identificare fiscală: 17013820, tel. +40 745.786.275. Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedback-ul dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la e-mail contact@detectivacvila.ro.

DetectivAcvila.ro își rezerva dreptul de a actualiza conținutul site-ului, forma, așezarea, fără o notificare prealabila a clienților/vizitatorilor. Prezenții termeni și condiții pot fi de asemenea modificați fără o notificare prealabila în acest sens, intrând în vigoare din momentul publicării lor pe site. Clienții și vizitatorii au obligația de a verifica periodic informațiile prezentate în clauzele acestor termeni și condiții.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.detectivacvila.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. BOGARDEN PROFESIONAL S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industriala. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul detectivacvila.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail contact@detectivacvila.ro.

Limitarea răspunderii

Internetul este, prin natura sa, un mediu nesigur. Prin urmare, utilizatorii accepta implicit ca acest website este oferit ca atare. DetectivAcvila.ro depune toate diligențele pentru a se asigura că website-ul funcționează corespunzător în orice moment, însă nu garantează că site-ul va funcționa neîntrerupt, că nu va conține erori, că defecțiunile vor fi remediate sau că serverul pe care este găzduit website-ul este pe deplin protejat de software-uri cu potential dăunator. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții utilizatorii sunt de acord cu faptul că DetectivAcvila.ro nu este raspunzător pentru eventualele daune, pierderi sau prejudicii suferite de utilizatori ca urmare a vizitării website-ului sau a utilizării informațiilor disponibile în cadrul acestuia. Utilizatorii au obligația de a-și lua propriile măsuri de precauție în acest sens, pentru a se proteja de orice potențiale pierderi, daune sau prejudicii.

Politica de confidențialitate

DetectivAcvila.ro are la cunoștință faptul că utilizatorilor le pasă foarte mult de modul în care sunt folosite informațiile colectate despre ei și depune eforturi constante pentru a se asigura că orice informații care ajung în posesia sa sunt pe deplin protejate. În cadrul paginii “Politica de confidențialitate” sunt specificate toate informațiile în acest sens, pentru ca utilizatorii să fie siguri de faptul că informațiile colectate se află în deplină siguranță și sunt folosite doar în scopurile în care au fost destinate.

Link-uri către alte site-uri web

Acest website poate conține link-uri către alte site-uri web (care, la rândul lor, pot colecta informații despre dumneavostră). Accesând aceste link-uri, vă supuneți politicii site-ului web respectiv. Vă încurajăm să citiți cu atenție politicile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale acestora și să luați măsurile necesare.

Noi, detectivacvila.ro, nu suntem responsabili pentru practicile respectivelor website-uri privind folosirea datelor personale.