PERSOANE FIZICE

Servicii de investigații și supraveghere
detectivacvila.ro

Shadow
Slider

Servicii Persoane Fizice

Servicii disponibile în România și în țările din Uniunea Europeană

Supravegheri Persoane​

Agenția ACVILA, la cerere, asigură monitorizarea/urmărirea unei persoane, numai în locuri publice, conform legii și obținerea de probe video-foto, privind locurile frecventate, persoanele întâlnite, alte detalii de interes pentru client sau acțiuni desfășurate.

Supravegheri Persoane
Actiuni de Contrafilaj

Acțiuni de contrafilaj pentru depistarea unor activități ilegale de supraveghere

Dacă ai depistat un pericol asupra afacerii tale sau asupra intereselor personale și există suspiciunea că ai putea fi urmărit ilegal, agenția ACVILA, poate depista discret, rapid și prin mijloace profesioniste acest lucru, protejând clientul de eventuale acțiuni ilegale de supaveghere sau spionaj.

Investigații privind persoane fizice

Detectivii agenției ACVILA efectuează, la cerere, verificări referitoare la background profesional, personal, financiar, conduită și moralitate, stil de viață, statut social, comportament ascuns, vicii, locuință, date civile, antecedente personale, bunuri, datorii etc.

Investigatii Persoane Fizice
Comportament Deviant Minori

Supraveghere anturaj/activități suspecte, comportament deviant minori

     Monitorizăm și urmărim discret comportamentul minorilor pentru a nu fi în pericol din cauza anturajului negativ. Obținem informații privind anturajul de natură infracțională, consumul de droguri, substanțe etnobotanice sau alcool, secte, etc.

Investigații premaritale privind viitorul partener sau nora/ginere

Dacă ai suspiciuni asupra persoanei care în viitor iți va face parte din familie, agenția ACVILA, la cerere, te poate ajuta să descoperi adevărul ce se află în trecutul acestei persoane până în prezent dar și dacă are activități suspecte sau planuri ascunse privind căsătoria.

Investigatii Viitorul Partener Nora Ginere
Investigatii Conjugale

Verificare suspiciuni de infidelitate a unui partener conjugal

     În cazul în care simți că ceva nu mai este la locul lui în relația cu partenerul/partenera și îți pui mereu semne de întrebare din cauza anumitor acțiuni ale acestuia/acesteia noi te putem ajuta să găsești raspunsul la ele urmărind îndeaproape partenerul și adunând probe video/foto concludente pentru acțiunile sale ce pot fi folosite în instanța de judecata pentru un eventual divorț/partaj.

Investigații privind persoane dispărute

     Oamenii dispar în fiecare zi și parcă sunt de negăsit. De cele mai multe ori când un adult dispare familia este lăsată cu întrebări fără raspuns. Au plecat pentru că așa au dorit? Se vor întoarce ? Au avut doar nevoie de timp pentru ei ? Și familia și organele abilitate se întreabă aceleași lucruri. Acestea pot deschide un dosar de dispariție la cererea familiei dar de cele mai multe ori nu există timpul sau bugetul necesar rezolvării lui în timp util. Noi dispunem de mijloacele și experiența necesară pentru a face orice este posibil pentru găsirea persoanelor dragi.

Investigatii Persoane Disparute
Abuz Asupra Minorilor

Verificare suspiciuni privind abuzuri asupra minorilor

     Abuzul asupra copiilor este reprezentat de orice formă de violență fizică sau emoțională la care sunt supuși sau expuși copiii. Noi putem verifica cu probe daca suspiciunile tale sunt adevarate sau false ulterior acestea putând fi folosite în instanta.

Investigații privind copii minori ce urmeaza a fi înfiați și familia naturală a acestora

     Te putem ajuta să descoperi familia și trecutul minorului ce urmează a fi adoptat pentru a îți răspunde la toate posibilele întrebari ce îți vor putea fi puse de către acesta când va crește dar și pentru a te liniști în legatură cu posibilele inconveniențe ce pot apărea pe parcursul vieții.

Investigatie Familie Minorului Adoptat
Munca in conditii de ilegalitate

Depistarea muncii în condiții de ilegalitate, ”la negru”

Agenția ACVILA, la solicitarea clientului poate descoperi eventuale activități de muncă în condiții de ilegalitate, ceea ce ar afecta eventuale interese pecuniare, directe ale clientului.

investigații în domeniul financiar nebancar

În anumite situații există nevoie de informații și din acest domeniu. Experiența agenției ACVILA constituie un atu și un aliat și în acest domeniu sofisticat și delicat totodata.

Investigatii Financiare
Investigatii Asigurari

Investigații în domeniul asigurărilor de bunuri și persoane

În cazul existenței unor suspiciuni privind fraude în domeniul asigurărilor de bunuri și persoane, agenția ACVILA, vine în sprijinul clienților cu acțiuni și mijloace profesioniste de depistare a acestora.

Consultantă privind contracararea unor acțiuni de șantaj și hărțuire

Agenția ACVILA vine în sprijinul clienților cu consultanță profesională privind acțiunile legale ce urmează a fi desfășurate de clienți care sunt hărțuiți sau șantajați de diferite persoane.

Investigatii Santaj Hartuire
Asigurarea Protectiei Informative

Consultanță privind asigurarea protecției informative a unor persoane / bunuri

Agenția ACVILA, la cererea clientului, vine cu mijloace și modalități profesioniste de consiliere privind asigurarea împiedicării scurgerilor de informații privind persoane, bunuri sau obiective.

Obținerea de documente oficiale de la diferite instituții, în conditiile legii

Agenția ACVILA, la cerere, poate obține, în condițiile legii, copii legalizate de documente oficiale, neclasificate, de la diferite instituții.

Gasire Documente Diferite Institutii

Contactează-ne acum și beneficiază de consultanță gratuită !

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o investigație și vei beneficia de consultanță gratuită în vederea soluționării cazului tău.