ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Servicii de investigații și supraveghere
detectivacvila.ro

Shadow
Slider

1. Este asigurată confidențialitatea acțiunilor întreprinse ?

Firește, este aspectul și principiul de bază solicitat de către Clienți, care este respectat cu stricta responsabilitate. Reprezintă cartea noastră de vizită, etalonul de bază al acestei profesii. Clientul este unicul beneficiar al rezultatelor acțiunilor agenției ACVILA.
Excepția o reprezinta sițuatia când potrivit art. 3 (2) din Legea nr. 329/2003, “datele și informațiile obținute de detectivul particular pot fi comunicate la cerere, potrivit legii, numai instanțelor judecătorești și Ministerului Public, dacă acestea sunt utile pentru aflarea adevărului în cauzele penale.-art. 15 pct. d, potrivit căruia “detectivul particular are obligația, în cazurile în care constată că informațiile obținute vizează siguranța națională, să sesizeze de îndată autoritățile cu atribuții în domeniu”.

2. Care sunt pașii de urmat pentru a beneficia de serviciile agenției ACVILA ?

  • Are loc întâlnirea și discuția/analiza cazului prezentat de către Client
  • Se întocmește o ofertă de preț în funcție de volumul de muncă, dificultățile concrete ale speței, logistica ce va fi utilizată, etc.
  • In cazul acceptarii ofertei de preț a lucrarii, se încheie contractul și se demareaza acțiunile.

3. Când și cum se face plata serviciilor solicitate?

Plata pentru serviciile efectuate de către agenția ACVILA se poate efectua numerar, pe bază de factură și chitanță sau prin virament bancar în contul agenției. La data încheierii contractului, înainte de începerea lucrărilor, se va achita un avans de minim 50% din prețul total al lucrării.

4. Unde pot fi solicitate acțiunile agenției ACVILA ?

Agenția ACVILA desfășoara acțiuni de investigare și supraveghere, atât pe teritoriul României cât și în străinătate, în condițiile legii. În decursul celor 14 ani de activitate, am fost solicitați și am acționat cu succes, în multe localități din România, în ciuda faptului că local existau alte agenții sau cabinete de detectivi particulari.

5. Sunt reprezentantul unei persoane juridice, pot apela la serviciile agenției ACVILA ?

Firește că se poate apela la serviciile agenției noastre, paleta și diversitatea acestora fiind foarte variată în contextul economic actual. Companiile doresc să cunoască aspecte din trecutul candidaților la anumite posturi, la modul cum actualii angajați își respectă atribuțiile de serviciu cât și loialitatea față de companie, dacă profilul acestora se potrivește postului de muncă ocupat, verificarea unor suspiciuni ale conducerii companiei privind eventuale prejudicii materiale, morale sau de imagine care pot fi cauzate de proprii angajați sau alte persoane, etc. Ne putem mândri cu un portofoliu amplu de Clienți – persoane juridice, de renume, care apelează la serviciile agenției ACVILA și cu faptul că serviciile prestate au condus la clarificarea unor aspecte esențiale și în final, la imbunătățirea indicatorilor economici ai companiei Client.

6. Cum se concretizează rezultatul acțiunilor desfășurate ?

La solicitarea Clientului, agenția ACVILA, întocmește un raport scris, căruia i se anexează probe video, foto, audio (obținute numai în condițiile legii), pe care Clientul le poate folosi mai departe în mod legal și moral.

Clienții persoane juridice, beneficiază de rapoarte scrise periodice cât și de informări operative (prin orice modalități de comunicație) care necesită a fi utilizate în activitatea companiilor de urgență și cu efect imediat.

7. Mă pot confrunta cu obiectivul investigat/supravegheat în prezența detectivilor particulari ?

Agenția ACVILA, în cei 14 ani de activitate, nu a practicat această modalitate de lucru (în cazurile de infidelitate) și nici nu o recomandă deoarece sunt momente de maximă încărcătură emoțională care, în realitate, pot degenera în mod nedorit. Consider că este total greșit, ca profesionist, să se acționeze în această manieră.  Această modalitate, prezentată doar de posturi TV, pentru rating, nu este acceptată de către agenția ACVILA.

8. Pot solicita agenției ACVILA interceptări telefonice sau alt gen de supraveghere tehnică ?

Este o întrebare care ni se adresează des de catre Clienti și pe această cale comunicăm faptul că agenția ACVILA desfășoară activități doar în baza legii, iar acest gen de activități reprezintă numai apanajul organelor de stat, cu atribuțiuni în domeniul siguranței publice și a securității naționale.

Pentru alte întrebări sau nelămuriri, agenția ACVILA, îți stă la dispoziție, fiind un principiu de bază consacrat în cei 14 ani de activitate, acela de a lămuri Clientul încă de la încheierea contractului, cu privire la activitățile care pot fi întreprinse sau nu de către detectivul particular. Doar aplicarea unei astfel de modalități de conlucrare și comunicare cu Clientul poate conduce la rezultate mulțumitoare, plăcute și eficiente.
Slider