PERSOANE JURIDICE

Servicii de investigații și supraveghere
detectivacvila.ro

Shadow
Slider

Servicii Persoane Juridice

Servicii disponibile în România și în țările din Uniunea Europeană

Investigații privind persoane fizice și juridice

Companiile pot la un momen dat avea nevoie de o cunoastere mai temeinica a unor parteneri contractuali, fie ei persone fizice sau juridice, iar aceste informatii, agentia ACVILA, le poate obtine in mod legal, profesionist si operativ.

Investigatii Persoane Fizice
Investigatii Parteneri Contractuali

Verificarea bonității  sau moralității unor parteneri contractuali

In vederea derularii unor contracte in conditii onorabile si de fair play total, uneori apar suspiciuni privind moralitatea sau bonitatea unor parteneri contractuali sau viitori parteneri. In acest caz, agentia ACVILA vine in sprijinul clientilor cu un portofoliu de mijloace profesioniste de obtinere de informatii in acest sens. Experienta noastra in acest domeniu, intotdeauna s-a dovedit un aliat de incredere.

Verificarea CV-ului personalului ce urmează a fi angajat

Recrutarea unei forte de munca de calitate reprezinta una din prioritatile contemporane ale companiilor. Astfel aici, de multe ori intervine nevoia verificarii unor mentiuni din CV-urile celor ce vin la angajare. Agentia ACVILA verifica discret , operativ si profesionist orice solicitare in acest sens, de multe ori demascand persoane cu mentiuni false, mentionate in CV.

Investigatie CV
Investigatie Moralitate Angajat

Verificarea diferitelor declarații ale angajaților sau moralitatea/loialitatea acestora

S-a intamplat de multe ori ca angajatul care figura in concediu medical sa fie surprins lucrand de zor si din greu la casa pe care o avea in constructie. Suspiciunile companiilor privind orice declaratii sau fapte ale unor angajati se pot lamuri in acest sens, cu ajutorul agentiei ACVILA.

Verificarea compatibilității angajaților cu postul pe care îl ocupă

Foarte multe companii private apeleaza la verificarea periodica a unor angajati care ocupa posturi ce necesita anumite abilitati si trasaturi de caracter atunci cand exista suspiciuni cu privire la indeplinirea acestora.

Checklist Compatibilitate Angajat
Investigatii In Domeniul Financiar Bancar

Investigații în domeniul financiar bancar

In anumite situatii exista nevoie de informatii si din acest domeniu. Experienta agentiei ACVILA constituie un atu si un aliat si in acest domeniu sofisticat si delicat totodata.

Identificarea și localizarea de bunuri sustrase de la executări silite sau care sunt obiectul unor litigii de drept

Experienta celor 14 ani de cazuistica ne ajuta sa fim de un real ajutor celor care urmaresc anumite bunuri mobile, detinute sub diferite titluri, aflate in posesia altora.

Identificarea Bunurilor Sustrase de la Executari Silite
Competitie Neloiala

investigații privind activități de concurență neloială

Se cunoaste faptul ca practicile neloiale sunt adoptate de multe persoane fizice sau juridice, aducand mari prejudicii materiale sau de imagine unor companii private. Flerul si numarul mare de cazuri solutionate in acest context, ajuta agentia ACVILA sa interactioneze fructuos cu clientii, in acest domeniu.

Activități de autoverificare a unor companii prin metoda "clientului misterios" sau alte acțiuni "sub acoperire"

Nu mai este un secret faptul ca marile companii isi verifica angajatii si calitatea serviciilor apeland la metoda ”clientului misterios”.  Agentia ACVILA  a efectuat cu succes astfel de operatiuni care au fost de un real folos clientilor.

Investigatii Sub Acoperire
Asigurarea Protectiei Informative A Unei Companii

Consultanță privind asigurarea protecției informative a unor companii

In contextul actual, scurgerile si diseminarile neautorizate de informatii din marile companii reprezinta o adevarata provocare si o mare sursa de prejudicii pentru clienti.  Agentia ACVILA ofera consultanta pentru reducerea acestui flagel care uneori poate fi catastrofal pentru unele companii private.

Consultanță privind organizarea structurilor interne de securitate

Organizarea structurilor interne de securitate se dovedeste a fi una din verigile slabe ale marilor companii, de la care pleaca toate celelalte vulnerabilitati de securitate din cadrul companiei. Agentia ACVILA ofera consultanta privind aceste operatiuni de maxima importanta in cadrul companiilor.

Securitatea Companiei

Contactează-ne acum și beneficiază de consultanță gratuită !

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o investigație și vei beneficia de consultanță gratuită în vederea soluționării cazului tău.